Oplever du udfordringer med at din OnePlus telefon mister forbindelsen til din Saphe, så kan det skyldes en strømbesparende funktion.

OnePlus har flere funktioner som har strømbesparende effekt, hvilket er et problem for vores app, da det kan lukke for vores app, uden at man bliver gjort opmærksom på det.

Her er de indstillinger man kan ændre for at få det til at virke igen:

1. Gå ind i indstillinger > Apps og underretninger > Særlig adgang > Batterioptimering > Saphe Link appen > Undlad at Optimere.
  2. Gå ind i indstillinger > Apps og underretninger > Særlig adgang > Batterioptimering > Klik på de 3 prikker i øverste højre hjørne > Avanceret optimering > Slå Dyb optimering og Optimering af dvalestandby fra.
  3. Gå ind i indstillinger > Apps og underretninger > Særlig adgang > Ubegrænset dataadgang > Slå Saphe Link appen til.
  4. Gå ind i indstillinger > Apps og underretninger > Se alle apps > Klik på de 3 prikker i højre hjørne > Vis system > Vælg bluetooth > Tryk Lagerplads > Ryd lagerplads.
  5. Gå ind i indstillinger > Apps og underretninger > Se alle apps > Klik på de 3 prikker i højre hjørne > Vis system > Vælg Bluetooth MIDI service > Tryk Lagerplads > Ryd lagerplads.
  6. Gå ind i indstillinger > Batteri > Batterisparefunktion > Slå den fra.
  7. Gå ind i indstillinger > Batteri > Selvjusterende batteri > Slå den fra.