Med en Saphe får du alarmer ved alle faste fartkameraer (stærekasser) i 87 lande.

Det vil sige over 84.000 kamerarer i følgende lande:

Algeriet, Andorra, Argentina, Armenien, Australien, Østrig, Bahrain, Hviderusland, Belgien, Bosnien-Hercegovina, Brasilien, Bulgarien, Canada, Chile, Kina, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Ecuador, Estland, Fiji, Finland, Frankrig, Frankrig DOM-ROM, Georgien, Tyskland, Storbritanien, Grækenland, Guatemala, Holland, Honduras, Hong Kong, Ungarn, Island, Iran, Irland, Israel, Italien, Jordan, Kasakhstan, Kuwait, Laos, Letland, Libanon, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malaysia, Malta, Mauritius, Mexico, Moldavien, Mongoliet, Marokko, Namibia, New Zealand, Norge, Oman, Polen, Portugal, Qatar, Romænien, Rusland, Saudi Arabien, Serbien, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Sydafrika, Sydkorea, Spanien, Sverige, Schweiz, Taiwan, Thailand, Trinidad & Tobago, Tunesien, Tyrkiet, USA, Ukraine, Forenede Arabiske Emirater, Uruguay, Usbekistan, Zambia og Zimbabwe

Tyskland: I 2015 var der en sag i delstaten Niedersachsen hvor en bilist blev dømt for at bruge en fartkontrol app. Dette skal ses i lyset af, at over 5 mio. tyskere brugere en app til at advare om fartkameraer. Desuden er der nok ikke en eneste politimand i Tyskland, der ved hvad en Saphe er.

Det er ikke lovligt advare om fartkontroller i Cypern, Makedonien, Schweiz og Tyrkiet.

For at advare om mobile fartkontroller, kræves der et stort netværk af brugere til at melde ind. Det har vi i Danmark og i Norge.